Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thomston – “The Heights”

De Nieuw-Zeelander Thomston was lange tijd goed op weg om de nieuwe popsensatie te worden. Zijn ster ging in 2014 aan het rijzen met de sublieme ep Argonaut. Met een optreden op Pukkelpop in 2015 toonde hij alvast dat hij over heel wat potentieel beschikt, maar zijn debuutplaat Topograph uit 2016 kon niet aan de hoge verwachtingen voldoen. Bijgevolg trok Thomston zich even terug om aan nieuw materiaal te werken, maar in juni van dit jaar melde hij zich opnieuw terug met “Acid Rain“. Met “The Heights” dropte de nog maar 22-jarige zanger een leuk popnummer dat het einde vormt van een donkere periode waar hij doorging!

“The Heights” is een oorworm van formaat waarin we nog eens de Thomston van zijn debuut ep te horen krijgen met wel een aantal nieuwe insteken. De nieuwe van Thomston is daarnaast een slim opgebouwde popballade dat al na snel blijft hangen. Pronkstuk van “The Heights” is vooral het fijne refrein dat gevoelvol en ook hoopgevend overkomt, zonder melig te zijn. Thomston durft in zijn teksten uit zijn donkere periode toch iets gelukkig en helder te brengen dat voor veel jongeren een voorbeeld kan zijn. “The Heights” is met andere woorden een weergaloos popnummer geworden dat zijn opmars weer verder zal zetten.

Facebook

1287 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thomston - "April"

Amper achttien was Thomston toen hij door velen bestempeld werd als de nieuwe popster. De Nieuw-Zeelander liet zich door de hoge verwachtingen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thomston - "Deal"

Het lijkt een ding te zijn daar ‘Down Under’, experimentele popmuziek. Met Flume hebben ze er al een hele grote artiest rondlopen,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thomston - "Acid Rain"

De Nieuw-Zeelander Thomston brengt al sinds 2014 iets complexere popmuziek uit en wist er al een tiental miljoenen streams op Spotify mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.