Features

De vijf van “Den Beir” – 146

De herfst is in het land en dat wil zeggen dat de dagen korter worden. Gelukkig is er nog steeds muziek om ons te vergezellen. Voor de 146ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

Plested – Easier Said Than Done

We beginnen met een geweldig gevoelige song van Plested. De man weet altijd sterke nummers uit te brengen, maar deze is de beste dat hij al uitbracht. Of hoe generische folk pop toch heel goed kan klinken.

Bus – Shube

Garage rock met surf rock invloeden en dat helemaal energiek en instrumentaal. Bus gaat op een hoog tempo vooruit, zo besijst “Shube”

Van Common – Ghost

Ook in Nederland wordt heel fijne muziek gemaakt, bewijs ervan is deze Van Common. Leuke indie rock met een erg aanstekelijk refrein.

Floral Couches – Dull Inside

Lo-fi in zijn meest zuivere vorm met leuke synths, een dromerig sfeertje en een kitscherige vibe, zo hoort het.

Lazy Bones – Restless Sleeper

Met “Restless Sleeper” heeft Lazy Bones een geweldig dromerig nummertje gemaakt dat je niet zomaar in slaap zal wiegen, maar je eerder aan het dansen zet.

DANSEN DANSEN

Picture This – One Drink

In eigen land vullen ze stadia, hier gaat het niet zo snel. Nu hebben ze wel de meest dansbare song uit hun carrière uitgebracht.

20 oktober 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief