Nieuwe singles

Nieuwe single Major Lazer – “Blow That Smoke” ft Tove Lo

Nieuwe singles

Nieuwe single Major Lazer – “Blow That Smoke” ft Tove Lo

In september kregen we van het Amerikaanse DJ-trio nog een Afrikaans kwartet aan singles te horen, nu zijn ze alweer terug met een nieuw nummer. Voor de vocals ditmaal geen Afrikaanse artiest maar een Zweedse. Tove Lo kennen we natuurlijk allemaal van haar wereldhit “Stay High” waarmee ze in 2013 hoge toppen scheerde. Vorig jaar bracht ze nog haar derde langspeelplaat uit, genaamd Blue Lips.

De reggae-dancehall van Major Lazer zou je op het eerste zicht niet combineren met de typische electropop van Tove Lo, toch klinkt de combinatie verassend goed. “Blow That Smoke” is een heerlijk zwoele en zomerse plaat. Het is dan wel al oktober, toch zijn de temperaturen bij ons ook nog steeds aan de hoge kant. Deze exotische vibes doet de thermometer zelfs nog wat stijgen.

Naar verluid maakt “Blow That Smoke” deel uit van het album Music Is The Weapon dat ergens volgend jaar zal uitkomen. Frontman Diplo gaf eerder al aan dat dat album misschien het orgelpunt van de groep wordt.

Youtube / Instagram / Twitter

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jung Kook - GOLDEN (★★★★½): Gouden rollercoaster met verschillende invloeden

RM en J-hope brachten al een soloplaat uit, V en Jimin elk een ep. Vandaag is het de beurt aan het jongste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "Elevator Eyes"

De Zweedse zangeres Tove Lo is nog lang niet klaar met haar Dirt Femme-era. In oktober bracht ze haar vijfde langspeler met…
InstagramLiveRecensies

Tove Lo @ Ancienne Belgique (AB): Routine in de pophemel

De Zweedse popster Tove Lo stond gisteren voor het eerst in zes jaar terug in een Belgische concertzaal en mocht haar vijfde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.