Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tenacious D – “Making Love”

Wekelijks kan je de avonturen van Kyle Gass en Jack Black volgen op YouTube in hun eigen geanimeerde serie. Vorige week verging de wereld en moesten ze op zoek naar “Hope” om te overleven. Vandaag gaat het er helemaal anders aan toe. De band ontmoet enkele vrouwen en als JB en KG de vrouwtjes tegenkomen, dan zal het er wild aan toe gaan. Op het eind moet het duo nog de strijd aangaan met de Crack-A-Lacka-Ding-Dong. Om te weten waar dat allemaal om gaat, bekijk je best eens de expliciete aflevering. Het nummer dat we te horen krijgen in deze aflevering is “Making Love” en ja, de titel vertelt al heel goed waarover het gaat.

“Making Love” toont de band op zijn meest expliciet, zelfs op het randje van vulgair. Vergelijk het een beetje met een tweede “Fuck Her Gently”. De song is de tweede single (naast de twee theme songs) van Post-Apocalypto en geeft meteen beeld over de diversiteit op het album. Het nummer begint heel rustig met een zachte gitaar maar naarmate de climax nadert, komt er ook veel meer kracht in het nummer. De lyrics spreken voor zich, dus die mag je gerust zelf gaan ontdekken. Boordevol humor een seksuele uitspatting beschrijven, het is iets waar enkel Tenacious D mee wegkomt.

Volgende week een nieuwe aflevering met een nieuw nummer, we kijken er al naar uit. Op 2 november verschijnt dan het volledige Post-Apocalypto album.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Tenacious D @ Vorst Nationaal: Rock & onderbroekenlol

In de huidige tijdsgeest is Tenacious D een memeband avant la lettre. Moest Hollywoodster Jack Blacks naam niet onder het project staan,…
InstagramLiveRecensies

Rock Am Ring (Festivaldag 2): Sommigen hadden een pitstop nodig, anderen vlamden richting finish

Na een goede start stond de zon weer klaar om ons te ontvangen op de Nürburgring. Waar dag één van Rock Am…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tenacious D – “Video Games”

Tenacious D, de band van Jack Black en Kyle Gass, neemt altijd zijn tijd om nieuwe muziek uit te brengen. Zo was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.