Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single SX – “Designed/Desire”

SX, de Kortrijkse band rond Stefanie Callebaut en Benjamin Desmet, is na twee heerlijke lp’s terug met een nieuwe single. “Designed/Desire” staat op het nieuwe album Eros dat op 15 november uitkomt, een album dat zijn naam verkreeg aan de Griekse mythologie en in teken staat van de universele, allesomvattende liefde.

De stevige elektrobeats waarmee “Designed/Desire” opent, schudden je wakker, maar de heerlijk, bezwerende stem van Stefanie Callebaut brengt een heerlijke balans in het nummer. De nieuwe single heeft ook nog eens de nodige capaciteiten om een radio-oorwurm te worden.

Het ideale nummer dus voor het SX-duo om hun nieuw album mee voor te stellen. Ook de lyrics van “Designed/Desire” passen perfect bij het thema van het nieuwe album. Callebaut zingt: “We desire to make love / We’re designed to be in love / To be everything we’re being.” En ook het kersverse artwork straalt diezelfde boodschap uit. Met Eros gaat SX de liefde achterna.

“Designed/Desire” toont aan dat we al mogen uitkijken naar 15 november, de dag dat SX hun nieuwe plaat Eros op de wereld loslaat.

Site / Facebook 

28 september 2018

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief