Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kevin George – “Call Me When You’re Sober”

De piepjonge Kevin George is een door Prince en The Weeknd geïnspireerde artiest die maar al te graag bij de grote mannen wil horen. Zijn EP LOVELAND komt er binnenkort aan en met zijn single “Call Me When You’re Sober” opent hij meteen al heel wat deuren. Kevin George is een artiest die je gehoord moet hebben en waar je zeker nog van zal horen.

De single is heel laid-back en aangenaam om te beluisteren. De ietwat gladde single komt vlot binnen en kan zo op de radio gedraaid worden. Het lijkt alsof groentje Kevin George nooit iets anders heeft gedaan. Zowel zijn R&B-beats als zijn emotievolle stem dragen bij aan een single die het potentieel van de 20-jarige artiest veelbelovend ontluikt. Een heel straf voorsmaakje van zijn allereerste ep Loveland, dat er binnenkort zit aan te komen, dus.

Facebook

14 september 2018

About Author

Lotte Coolen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief