Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single FIDLAR – “Too Real”

Fuck It Dog, Life’s a Risk. Dat is niet alleen het motto van Zac, Brandon, Elvis en Max, maar ook de uitgeschreven versie van hun bandnaam FIDLAR. Met hun snedige punkrock maken de vier heren uit Californië al meer dan vier jaar furore en speelden ze onder andere ook al twee keer Rock Werchter plat. Hun laatste plaat dateert echter al van 2015 met het puike Too, maar de opvolger is ondertussen klaar en zou binnenkort moeten verschijnen. Vandaag krijgen we met “Too Real” opnieuw een loeiharde nieuwe single.

“Too Real” begint op een ongewone manier en straalt niet al te veel punk uit tot het refrein losbarst. Vanaf het refrein begint er immers een prettig gestoorde chaos en worden we overrompeld door bijna alles wat geluid kan maken. “Too Real” klinkt daardoor niet alleen heel abstract, maar zelfs ook voor FIDLAR normen ongewoon. Ondanks de iets apartere opbouw van “Too Real”, heeft het nummer wel iets dat we op zijn minst spannend kunnen noemen. FIDLAR verrast met andere woorden weer vriend en vijand met “Too Real” en zorgen ze voor een gigantische chaos waarvan je even zal moeten bekomen.

Facebook


14 september 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief