Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single APRE – “Everybody Loves You”

Het duo APRE uit London mag 2018 nu al een succesjaar noemen. Niet alleen haalden hun nummers “All Yours” en “Without Your Love” samen meer dan een miljoen streams op Spotify, ook hun festivalzomer was best druk. Het duo leerde elkaar kennen in het hip café Chess Club in London, waar ze van de eigenaar ook een klein repititieruimte ter beschikking kregen om aan hun nummers te werken. In de zomer verscheen dan hun eerste ep The Movement of Time waarop ook het aanstekelijke “Don’t You Feel Like Heaven” staat. In de tussentijd werd er opnieuw duchtig aan nieuwe nummers gewerkt en daar krijgen we “Everybody Loves You” als eerste van.

“Everybody Loves You” is een vrij kort nummer geworden met zijn twee minuten en een half, een gewaagde keuze vinden we. Maar gelukkig is dit ook het enige negatieve wat we over het nummer te zeggen hebben. “Everybody Loves You” klinkt vooral heel verfrissend en heeft die typische APRE-sound met een elektronische beat en een dromerige gitaarlijn. Het nummer heeft bovendien iets zweverig waardoor het nummer licht verteerbaar is. APRE hebben met andere woorden weer een fijn nummer gelost waarmee ze hun opmars ongetwijfeld zullen verderzetten.

Facebook

1593 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "I Don't Love You"

Het Londense indiepopduo APRE doet het al jaren goed. Sinds hun debuut uit 2018 tot hun eerste album Always In My Head…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "Live It Up"

Het verbaast ons iedere keer opnieuw als APRE een nummer uitbrengt, dat ze nog steeds niet zijn doorgebroken. Wij volgen het duo…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single APRE - "Go Somewhere"

Jules en Charlie zijn niet enkel vrienden, ze zijn creatieve broers van elkaar die sinds 2018 de formatie APRE vormen. Wat nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.