Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Architects – “Hereafter”

De Britse metalcore groep Architects had vandaag heel wat aan te kondigen. De band zal namelijk op 9 november hun achtste plaat Holy Hell uitbrengen en daar hoort natuurlijk ook een uitgebreide tour bij. Een eerste voorproever van die achtste plaat kregen we vorig jaar al met de single “Doomsday” en die beloofde al veel goeds. Vandaag kregen we opnieuw een gloednieuwe single met “Hereafter” waarmee nog maar eens blijkt dat ze het (terecht) groots zien.

“Hereafter” is een energiegeladen metalcore nummer geworden dat gewoon doorgaat waar Architects met “Doomsday” was gestopt. De typische bombastische riffs, de loeiharde synths een sterke melodielijn zorgen ervoor dat het nummer blijft hangen. Het refrein is er weer eentje van formaat waarop de stembanden van frontman Sam Carter weer overuren draaien met het schreeuwen van zinnen als: ‘Now the Oceans have drained out, can I come up for air?’. “Hereafter” is dus met andere woorden een meer dan degelijke single van het metalcore vijftal uit Brighton.

Vandaag werd ook bekend gemaakt dat Architects in het kader van de Holy Hell-tour op 11 januari naar de Lotto Arena in Antwerpen komen.

Facebook

Holy Hell

  1. Death Is Not Defeat
  2. Hereafter
  3. Mortal After All
  4. Holy Hell
  5. Damnation
  6. Royal Beggars
  7. Modern Misery
  8. Dying To Heal
  9. The Seventh Circle
  10. Doomsday
  11. A Wasted Hymn
2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Architects - "Curse"

Dat Architects toegankelijker is dan ooit, bewees de groep afgelopen januari wel tijdens zijn passage in de Lotto Arena. Het concert van…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Jera on Air maakt met Architects laatste headliner bekend

Afgelopen maand voelde voor iedere Jera on Air-liefhebber aan als een zwart gat. Nadat in december bijna dagdagelijks nieuwe namen aan de…
InstagramLiveRecensies

Architects @ Lotto Arena: Overvloed aan toegankelijkheid

Architects in de Lotto Arena, dat is al even geleden. In 2019 was de Antwerpse poptempel voor het laatst het decor van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.