Features

De vijf van “Den Beir” – 140

De koelte is wedergekeerd en dat zorgde er voor dat er in muziekland weer heel wat bewoog op vlak van muziek. Voor de 140ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie (al zijn er deze veel vrouwen te spotten). Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

WATTS – Feels

Een zachte pop song met breekbare vocals die wat aan Troye Sivan doen denken. Het is smooth en sexy, perfect dus om eens even bij te chillen.

PLYA – Innocent

Een mix van dromerige pop en electronica dat bij momenten breekbaar, maar vooral euforisch klinkt. Denk aan CHVRCHES en je weet dat het goed zit.

Valentina Blú – blackhole

Een mix van wereldse tradities en hedendaagse pop brengen een exotische single van Valentina Blú tot stand.

Melanie Baker – False Fantasies

Twintig jaar oud is ze Melanie Baker, en ze brengt breekbare folk pop om een traantje bij weg te pinken.

Chloe Lilac – Summer

Summer brengt een euforische pop song met een heel aanstekelijk refrein. Gitaren zitten er in, en een makkelijk meezingbare tekst. Wij zijn ingepakt!

DANSEN DANSEN

Kiddo – Drunk and I Miss You

Een popsong zoals er zovele zijn, maar de productie is sterk en het refrein aanstekelijk en extreem dansbaar. Wij willen meer!

8 september 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter