Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Outer – “Slow It Down”

Het muzikale alterego van Tom Soetaert, die we ook kennen van Amongster, genaamd OUTER komt op 28 september met hun debuutplaat. Nieuwste single “Slow It Down” geeft hier alvast een voorsmaakje van. Het was van oktober 2017 geleden dat we nog muziek hebben gekregen van deze band. Hun eerste single “Eyja” werd positief onthaald en opgepikt door onder andere Studio Brussel en Radio 1.

Sferisch en Melancholisch zijn de beste woorden om het nummer te omschrijven. Het doet ons zelfs wat denken aan Sigur Rós, maar dan iets minder opgewekt. Niet zo vreemd trouwens want IJsland vormde de basis voor de songs van OUTER. Soetaert trok richting het afgelegen eiland en zonderde zich af om de nummers te schrijven. “Slow It Down” is de perfecte soundtrack voor de winter die nog moet komen. Helemaal alleen kijken naar de vallende sneeuw vanonder een warm deken is de ideale setting om naar dit nummer te luisteren en het helemaal in je op te nemen.

Facebook / Website

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Laura Palmer - Exploding Head Syndrome (★★★★): Ontregelend gebeuk

Over Laura Palmer kunnen twee verhalen verteld worden. Het eerste verhaal speelt zich af in Twin Peaks en handelt over de moord…
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 20 mooiste albumhoezen van 2023

Het oog wil ook wat, dat geldt zelfs in de auditieve wereld van de muziek. Albums terugbrengen naar hun artwork is de…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 3): Geen huis zonder kruis

De derde dag van Rock Werchter was er eentje met zowel regen als zonneschijn en zowel goeie als iets minder goeie optredens….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.