Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Another Sky – “Chillers“

London blijkt andermaal een kweekvijver te zijn van spannende en innoverende bands. Eén daarvan is zeker en vast Another Sky. De band maakt muziek die een mix is van Radiohead en zelfs ook wat klinkt als Nothing But Thieves. Maar de grootste troef van Another Sky is en blijft de speciale stem van frontvrouw Catrin Vincent die heel mannelijk klinkt. Met hun nummer “Avalanche“ wisten ze nu al een aanzienlijke fanbase op te bouwen en al heel wat aandacht te krijgen van de Britse muziekpers. Met hun nieuwste “Chillers“ lijken ze weer een grote stap te zetten.

“Chillers“ is niet bepaald een lang nummer met amper twee en een half minuten. Het nummer zal zeker de fans van Radiohead en Fleet Foxes bekoren gezien het muzikaal wel wat gelijkenissen vertoont. “Chillers” bouwt bovendien langzaam op naar een groots einde dat per luisterbeurt steeds beter wordt. De melodie en het nummer tout court zijn niet de toegankelijkste die we van Another Sky al hebben gehoord, maar weet dankzij de complexiteit toch te boeien. Een schot in de roos wat ons betreft waarmee Another Sky zich weer wat meer op de kaart weet te zetten.

2028 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Another Sky - Beach Day (★★★★): Woede, verraad en vrijheid

We wensten Another Sky het beste nadat ze met I Slept On The Floor een debuutalbum uitbrachten waarvan je haar gaat rechtstaan….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky - "Swirling Smoke"

Het is bijna zo ver. Begin maart verschijnt eindelijk de tweede plaat van Another Sky. Het afgelopen jaar bracht de band rond…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.