Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lyves & Jalen Santoy – “Certain Things”

Meer dan honderduizend Belgen zagen Lyves al live aan het werk, maar op de radio of in de charts is haar muziek nergens te bespeuren. De London-based zangeres trok afgelopen zomer met Coldplay naar Europese stadia en zo stond ze ook op twee avonden in het kille Koning Boudewijnstadion. Haar dromerige set bleek toen al snel iets te dromerig voor de grote massa die in het stadion plaatsnam en zo verwaterde haar muziek jammer genoeg. Lyves werkt momenteel aan haar eigen ‘8 Rooms’ project waarbij ze tot januari 2019 maandelijks een nieuwe single en een video uitbrengt. “Still” & “Rest Your Head” beten de spits af en hebben wondermooie clips gekregen.

De nieuwe single “Certain Things” is de derde single op rij en toont ook dat de derde keer weer een goede keer is. Het nummer is een samenwerking met de Amerikaanse rapper Jalen Santoy en klinkt net zoals zijn voorgangers weer enorm smooth. De jazzy-getinte invloeden vloeien mooi samen met de moody electropop en weten een zweverige sfeer te creëren. Jalen Santoy’s rapstuk vormt een perfecte aanvulling tot Lyves feeërieke stemgeluid dat keer op keer weet te overtuigen. Lyves heeft alweer een zeer mooie single aan haar discografie toegevoegd. We zijn benieuwd welke deuren de derde kamer uit haar ‘8 rooms’ project gaat openen.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2022Features

De beste concertfoto’s van 2022 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2022: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Beire Kort #38

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JIN - "The Astronaut"

Een tijdje geleden kregen de fans van BTS een grote klap te verwerken; de leden gaan gezamenlijk hun dienstplicht van 21 maanden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.