Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Upstairs Open – “Silence”

De in London residerende project Upstairs Open heeft met hun debuutsingle “You Got Open” meer dan een half miljoen streams weten te verzamelen op Spotify. Een straffe prestatie van het duo dat bestaat uit Courtney Paynter en Daniel James. Ze willen in ieder geval niets aan het toeval overlaten en werkten voor hun inmiddels derde single “Silence” samen met songschrijver Matt Allchin, die in het verleden al schreef met George Ezra en Florence + The Machine. Dat dat hoge verwachtingen schept, zullen ze zelf wel weten, maar gelukkig stellen ze niet teleur.

“Silence” is een geslaagd indienummer geworden, zoveel wordt al snel duidelijk na enkele luisterbeurten. De organische klanken en de elektronische stukjes zorgen voor een mooie dynamiek waarvan we het al snel warm krijgen rond ons hart. De stemmen van Courtney en Daniel passen perfect samen en klinken dan nog een tikkeltje indrukwekkender dan losjes van elkaar. “Silence” bevat bovendien ook een melancholische noot, maar weet desondanks niet melig of kitscherig over te komen. De toekomst van Upstairs Open ziet er goed uit als je het ons vraagt, want ze weten alweer te overtuigen met hun nieuwste single “Silence”.

Facebook

https://soundcloud.com/upstairsopen/upstairs-open-silence

1570 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eugénie - "Silence"

Hou je ogen en oren open voor Eugénie, want de jonge Française zou zomaar eens ‘the next big thing’ kunnen zijn. Enkele…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Grace Carter - "Ashes"

Grace Carter klinkt als een hoogheid uit de 20ste eeuw, maar is de naam van de Britse zangeres uit Brighton. Ze staat…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 16 - 22 oktober 2017

We hebben weer ons best gedaan om enkele fijne filmpjes te vinden die deze week verschenen. Geen echte uitschieters maar wel allemaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.