Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Finn Andrews – “Love, What Can I Do?”

We kennen hem als frontman van The Veils of zagen hem al optreden in het nieuwste seizoen van Twin Peaks, maar in 2018 doet frontman Finn Andrews het helemaal alleen. “Love, What Can I Do?” is de eerste single van zijn nog te verschijnen solo plaat One Piece At A Time en is al meteen een binnenkomer van jewelste. Geen onversneden rock als The Veils, maar een integer en intieme pianoballad waarin Andrews zijn hart lucht.

“Love, What Can I Do?” is ook het eerste nummer van Andrews soloplaat en geeft al meteen weg dat de rode draad doorheen het album verlies en liefdesverdriet zal zijn. Terwijl hij zich afvraagt waar het verkeerd is gegaan en hoe hij het kan oplossen, zwellen strijkers op en wordt zijn eenzame piano ondersteund door zachte drums en een contrabas. Het is een emotionele kant van Andrews die we bij The Veils zelden te zien kregen, maar die gelukkig net mooi en intiem klinkt. Zijn soloplaat verschijnt dit najaar. Een releasedatum is nog niet bekend. Blijven uitkijken dus!

Related posts
LiveRecensies

The Veils @ Botanique: Een tipje van de donkerste sluier

“I’ll just keep playing songs until you tell me to fuck off,” met die woorden begon frontman Finn Andrews de bissen. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.