Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single CLOVES – “Hit Me Hard”

Het is een fenomeen dat we de laatste jaren vaker zien terugkeren. Opkomende talenten nemen tegenwoordig hun tijd voor ze een debuutalbum uitbrengen, en dat is bij de Australische singer-songwriter CLOVES niet anders. Terwijl haar debuut-ep XII al in 2015 in de rekken lag, komt de debuutplaat pas op 28 september van dit jaar uit. We hebben de 22-jarige zangeres ondertussen al een beetje leren kennen en hoorden al in nummers zoals “Better Now” of “California Numb” dat het goed ging komen.

Terwijl haar eerdere singles eerder een melancholische, treurige sound hadden, heeft de nieuwe single “Hit Me Hard” een zeer positieve uitstraling. Het nummer doet een beetje denken aan de Britse zangeres Ella Henderson, die haar stem in nummers even centraal plaatst en zo de aandacht volledig op haar stembanden trekt. Het nummer klinkt iets radiovriendelijker dan haar andere nummers en dat kan in haar voordeel spelen. Mits een beetje airplay kan dit iets alternatievere popnummer de charts bestormen en kan CLOVES zich definitief op de kaart zetten.

1209 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloves - "Dead"

Het gebeurt vaker dat muzikanten van overal ter wereld naar Londen trekken om er hun muzikaal verhaal verder te schrijven. Ook Kaity…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Cloves: "Je bent je eigen grootste criticus, maar ook je grootste fan tegelijk"

De zoon scheen over Brussel toen we in de vroege avond ergens in oktober langs de achterdeur van de AB naar de…
LiveRecensies

Cloves @ AB Club: A Star Is Born!

Soms zie je van die optredens die je niet snel gaat vergeten en die je het één ander doen beseffen. Het optreden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.