Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ron Gallo – “Always Elsewhere”

Vorig weekend heeft Ron Gallo heel wat nieuwe harten voor zich kunnen winnen met zijn aardige set op Pukkelpop en dat van heel wat rock fans sneller doen slaan. Zijn rock and roll mag dan misschien niets nieuws zijn, maar dat hoeft ook niet want Ron Gallo brengt zijn muziek vol overgave. Op 5 oktober verschijnt de nieuwe plaat Stardust Birthday Part van de uit Nashville (hoe kan het ook anders) komende rocker. We kregen vooraf al twee fijne nummers met “Do You Love Your Company?” en “It’s All Gonna Be OK” te horen. Nu is er echter al single nummer drie “Always Elsewhere” en ook hieruit blijkt weer dat het woord ‘rustig’ niet in zijn woordenboek staat.

Wie hem vorige zaterdag op Pukkelpop aan het werk zag, heeft het nummer al ongetwijfeld horen passeren en weet dat er weer aan een stevig tempo geknald wordt. Het gitaarspel van Ron en band is weer spot on en verklaart ook waarom hij zo geliefd is geworden bij de gitaarfans. “Always Elsewhere” heeft bovendien toch ook wat weg van The White Stripes dankzij onder andere het gelijkaardige stemgeluid van Ron Gallo en Jack White. Er is op “Always Elsewhere” amper tijd om even tot adem te komen en dat is maar goed ook want het houdt onze aandacht daardoor gedurende het hele nummer vast. Met Ron Gallo weet je wat je te wachten staat, maar toch weet hij ons steeds weer te verrassen op een positieve manier.

Facebook

 

22 augustus 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief