Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ron Gallo – “Always Elsewhere”

Vorig weekend heeft Ron Gallo heel wat nieuwe harten voor zich kunnen winnen met zijn aardige set op Pukkelpop en dat van heel wat rock fans sneller doen slaan. Zijn rock and roll mag dan misschien niets nieuws zijn, maar dat hoeft ook niet want Ron Gallo brengt zijn muziek vol overgave. Op 5 oktober verschijnt de nieuwe plaat Stardust Birthday Part van de uit Nashville (hoe kan het ook anders) komende rocker. We kregen vooraf al twee fijne nummers met “Do You Love Your Company?” en “It’s All Gonna Be OK” te horen. Nu is er echter al single nummer drie “Always Elsewhere” en ook hieruit blijkt weer dat het woord ‘rustig’ niet in zijn woordenboek staat.

Wie hem vorige zaterdag op Pukkelpop aan het werk zag, heeft het nummer al ongetwijfeld horen passeren en weet dat er weer aan een stevig tempo geknald wordt. Het gitaarspel van Ron en band is weer spot on en verklaart ook waarom hij zo geliefd is geworden bij de gitaarfans. “Always Elsewhere” heeft bovendien toch ook wat weg van The White Stripes dankzij onder andere het gelijkaardige stemgeluid van Ron Gallo en Jack White. Er is op “Always Elsewhere” amper tijd om even tot adem te komen en dat is maar goed ook want het houdt onze aandacht daardoor gedurende het hele nummer vast. Met Ron Gallo weet je wat je te wachten staat, maar toch weet hij ons steeds weer te verrassen op een positieve manier.

Facebook

 

1812 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ron Gallo - "Hide (Myself Behind You)"

Mocht Ron Gallo een plaatsje hebben in het gezelschapsspel ‘Wie Is Het?’ dan zouden vragen als ‘Draagt hij een salopette?’, ‘Krullenbol?’ of…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ron Gallo - "You Are Enough"

Stardust Birthday Party, de laatste langspeler van Ron Gallo, dateert intussen alweer van twee jaar geleden. De professionele weirdo, experimentalist en existentialist…
LiveRecensies

Best Kept Secret 2019 (Festivaldag 2): Verrassingen onder de warme zon

De tweede dag van een festival gaat altijd wat moeizamer van start als zijn voorganger. Gelukkig was er een mooie line-up die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.