Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Disclosure – “Moonlight”

Het Britse house-duo Disclosure is volop bezig aan hun alweer derde langspeelplaat. In mei kregen we daarvan al de eerste single te horen: “Ultimatum” samen met de Malinese Fatoumata Diawara, een heerlijk zomerse en frisse single. De verwachtingen voor het derde album lagen direct hoog.

Vandaag kregen we dus de tweede single te horen daarvan. “Moonlight” is in tegenstelling tot “Ultimatum” een bijna volledig instrumentaal nummer. De mannen van Disclosure doen ditmaal ook geen beroep op een gastzanger(es) en daardoor verliest het toch wel al snel wat van zijn pluimen. Het nummer kan ons geen vijf minuten lang boeien en het heeft dan ook niet al te veel om het lijf. Een leuk deuntje om op de achtergrond af te laten spelen tijdens een feestje of tijdens een lange autorit, dat wel. Positief is natuurlijk wel dat Disclosure alvast geen schrik heeft om terug wat meer van het pure commerciële pad af te stappen, maar met “Ultimatum” deden ze dat ook al, met een nog beter resultaat als gevolg.

Later dit jaar komen de broertjes Lawrence op de proppen met de rest van hun derde album. Graag wat meer nummers zoals die eerste single, en wat minder nummers zoals deze tweede.

Website / Twitter / Youtube

 

20 augustus 2018

About Author

Jonas Verstichel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief