Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kurt Vile – “Loading Zones”

Terwijl The War On Drugs vandaag op Pukkelpop staat, loste medeoprichter en ex-bandlid Kurt Vile opeens een nieuwe single. De Amerikaan teasde eergisteren al iets op zijn Instagram, vandaag komen we dus wat hij daarmee bedoelde. Na zijn avontuurtje met Courtney Barnett vorig jaar, was het opvallend stil rond de langharige gitarist. Het was intussen al drie jaar geleden sinds hij op zijn eigen muziek uitbracht. “Loading Zones” heet zijn nieuwste en die wordt direct vergezeld door een grappige videoclip. Zeker eens checken!

Bij Kurt Vile moet de boog niet altijd gespannen staan, ook niet op “Loading Zones”. Het nummer gaat over parkeren in de stad, een onderwerp dat gevoelig moet liggen. Muzikaal is de hand van Vile direct hoorbaar, een rustig liedje dat zo voorbij glijdt gevolgd door zijn typische gitaarsolo. Niet direct de grootste meezinger in zijn oeuvre, maar wel een track die in onze zomer playlist past.

 

16 augustus 2018

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief