Features

De vijf van “Den Beir” – 137

De koelte is wedergekeerd en dat zorgde er voor dat er in muziekland weer heel wat bewoog op vlak van muziek. Voor de 136ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

Moli – Easy 4 you

Moli komt uit België, woont tegenwoordig in Berlijn en brengt fantastische popmuziek. Een ster voor de toekomst? Wij zeggen uitbundig ja!!

Galvanic & Meredith Brackbill – Shouldn’t Stay

Een piano, een sexy elektronische hook en een ook een sensuele stem, Galvanic heeft met “Shouldn’t Stay een zwoel popnummer gemaakt.

Hot Collars – Waitin

Een vrolijke gitaarlijn, een optimistische zanglijn en een strak tempo, “Waitin” laat je alvast niet wachten om een smile boven te halen.

Foxhole – Noble Scales

Post-rock volgens de boekjes, maar dan met extra veel kracht en lekkere riffs. Foxhole is terug met een eerste album in 12 jaar, deze single belooft alvast heel veel goeds.

Drinker – Fragment II

Denk James Blake, denk Nick Murphy en denk aan experimentele electronica met toegankelijke stukjes, Drinker heeft het allemaal.

DANSEN DANSEN

Chateau Chateau – Crisis Party

Soulwax!! Nee, het is Chateau Chateau die de mix tussen Soulwax, LCD Soundsystem en Vampire Weekend heeft uitgevonden, aanstekelijk!

11 augustus 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter