banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Netsky (ft. A.Chal) – “Tequila Limonada”

Netsky introduceren in België is een beetje zoals uitleggen wat frietjes zijn: echt onnodig dus. Tenzij je de voorbije zes jaar onder een steen hebt geleefd, heb jij al zeker je dansbenen eens losgegooid op een schijf van één van België’s grootsten. Toen in 2009 drum ‘n’ bass opkwam, sprong Boris (Netsky’s officiële naam) mee op de hype. Hij werd al snel heel populair maar vooral zijn tweede plaat 2, werd een gigantisch succes. Iedereen kent wel dansplaatjes als “Come Alive” en “Love Has Gone”. In 2016 kwam dan uit, waar duidelijk op werd dat Netsky net iets meer de commerciële richting uit ging, maar je toch altijd nog ergens z’n roots in hoorde. Ons hoor je zeker niet klagen, deze beer kan zich nog altijd moeilijk bedwingen als “Higher” of “Rio” wordt gedraaid.

Op dat elan lijkt Netsky verder te gaan met zijn nieuwe single. “Tequila Limonada” begint heel zomers en zou je nooit direct aan Netsky koppelen. De exotische vocals van A. Chal, waar we overigens niet altijd veel uit  kunnen opmaken, maken de cocktail compleet. Zeker als je daarna de drop hoort: enkele piano-akkoorden met een eenvoudige drum n” bass beat en wat exotisch getingel. Meer hebben wij niet nodig om los te gaan! Dat dit nummer nog platgedraaid zal worden op de radio, is een understatement. Ons hoor je niet klagen!

Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…
AlbumsRecensies

Netsky - Second Nature (★★★★): Netsky maakt ons weer gelukkig

Als je dit artikel leest en je weet niet wie Netsky is, dan wordt het hoog tijd om eens te snuffelen door…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Netsky - "Blend" (feat. Rudimental & Afronaut Zu)

Netsky is nooit helemaal weggeweest, maar na een periode waarin hij heel wat commerciëlere muziek uitbracht, maakt hij eindelijk terug drum-‘n-bass. Met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.