Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ron Gallo – “It’s All Gonna Be OK”

Voor zij die geschiedenislessen misten, de jaren ‘60 hebben wel degelijk bestaan. Ron Gallo bewijst deze lessen alvast niet gebrost te hebben met “It’s All Gonna Be OK”. Meer nog, Gallo’s nieuwe single klinkt alsof hij van deze lessen genoot, terwijl hij lijnen coke naar binnen lag te jassen. Aan 140 km per uur op de ring rond Brussel. Met de politie achter zich aan!

Niks aan ‘It’s All Gonna Be OK” is rustig, zelfs de ingebouwde rust aan het einde niet. Alles voelt dreigend en tegelijk uitnodigend. De intro is de audiologische kopie van die natte rug die een ieder mocht ervaren ergens halverwege Werchter om drie uur voor de mainstage. Hét teken dat alle zorgen overboord gegooid kunnen worden!

Ron Gallo doet een worp naar de troon van leukste en waarschijnlijk meest positieve driftkikker van 2018. Onmogelijk om hier niet opgewekt en vrolijk van te worden. Er mag gesprongen worden. Er mag lustig heen en weer geschud worden met de heupen. En ja, er mogen liters bier gedronken worden. 30 graden in het binnenland, “It’s All Gonna Be OK”.  Deze zomer te zien op Pukkelpop (18 augustus), op 5 oktober verschijnt zijn nieuwe plaat Stardust Birthday Party.


4 augustus 2018

About Author

Anton De Wolf


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief