Nieuwe singles

De vijf van “Den Beir” – 136

Het is nog steeds heel warm. Maar dat wil niet zeggen dat er geen muziek verscheen, meer nog er verscheen heel wat. Voor de 136ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

Calan Mai – XO

Met “XO” heeft Calan Mai een heel zachte, toegankelijke en fijne folk pop song gemaakt vol invloeden vanuit de country en americana.

JPL – Oxygen

JPL werd bekend als frontman van Tora, nu doet hij het solo en het klink zwoel, sexy en sensueel. “Oxygen” beneemt de adem en gaat op een heel laidback tempo vooruit.

Runabay – Blink Of An Eye

Indie folk hoeft niet altijd heel klein te zijn, zo bewijst Runabay. “Blink Of An Eye” blinkt uit in zijn grootsheid en de zweverige stemmen doen de rest.

Cosmic Strip – Heavenly

Donkere zweverige muziek hoeft niet altijd angstaanjagend te zijn. Cosmic Strip doet het op een eigenwijze manier, maar het klinkt wel fascinerend.

Maxband – Means To An End

A. Savage had al zijn soloproject, en nu gaat drummer Max Savage ook solo. Maxband is een beetje zoals je dat van een Parquet Courts zijproject zou verwachten, vuil en aanstekelijk.

DANSEN DANSEN

Rebecca Perl – Keepin’ It Cool (Tep No Edit)

We moeten toch eens kunnen afkoelen zeker?

3589 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beach Bunny - "Fire Escape"

Twee jaar geleden had Beach Bunny haar bekendheid nog te danken aan TikTok, maar daar teren deze Amerikanen ondertussen niet meer op….
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #27

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Winona Oak & Robin Schulz - "Oxygen"

Er was een tijd waarin alles wat Robin Schulz aanraakte in goud veranderde. Met nummers als “Sugar” en zijn remix van “Prayer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.