Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ivy Falls – “Fight Me”

Ivy Falls is Fien Deman’s eerste soloproject dat ze na het succes van I Will, I Swear op poten zette. Ondertussen lijkt ze hiermee stilaan echt door te breken en mocht ze dit jaar al op o.a. We Are Open of in de AB haar muziek ten tonele brengen. Het succes van I Will, I Swear wist ze nog niet te evenaren, maar daar kan al snel verandering in komen. Met Trui Amerlinck (Tsar B), Xavier De Clercq (Sleepers’ Reign) en Simon Raman (Steiger) aan haar zij gaat ze nu volop voor de verdiende doorbraak. Na de release van haar eerste ep Mean Girls op het einde van 2016 en een geslaagde samenwerking met Illumine in 2017, komt dit jaar het vervolg op het geslaagde debuut.

“Fight Me” is de eerste solo-release van Ivy Falls in een lange tijd en klinkt enorm fris & fruitig. De melancholische popsound blijft behouden, maar kreeg in “Fight Me” een enorm beklijvend refrein dat we niet zagen aankomen. Je blijft doorheen het hele nummer aan de lippen van Fien Deman hangen en wordt bijna gehypnotiseerd door het betoverende nummer. “Fight Me” is enorm melodieus en is wat ons betreft misschien wel het sterkste nummer van Ivy Falls tot nu toe. Ivy Falls heeft alles in huis om door te breken en dat zou met de nieuwe single echt moeten lukken.

Wie Ivy Falls live eens wilt ontdekken, heeft geluk want op 11 augustus kan je ze gratis aan het werk zien op ons eerste Dansende Beren Festival in Roeselare. Zet jullie aanwezig op ons Facebook event zodat jullie geen updates missen en nodig je muzikale vrienden uit. Zaterdag 11 augustus, Trax Roeselare, be there!

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Becky Hill @ Trix: Arsenaal aan hitjes

Becky Hill is een van de meest gestreamde artiesten die je vandaag kan vinden. Op talloze hits met honderden miljoenen streams kan…
InstagramLiveRecensies

Ivy Falls @ Kunstcentrum VIERNULVIER: Zomerse picknickmuziek

Ondanks dat Fien Deman in 2015 met de groep I Will I Swear werd uitgeroepen tot een van de winnaars van De…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Ivy Falls - Sense & Nonsense (★★★½): Toekomstvolle melancholie

Mooie liedjes duren vaak niet lang, maar de weg daarnaartoe soms wel. Dat is hoe we het parcours van Sense & Nonsense van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.