Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Basement – “Disconnect”

basement

Naar aanleiding van de release van hun nieuwe album Beside Myself, heeft de Engelse Punk-Rock band Basement een nieuwe single genaamd “Disconnect” op de wereld losgelaten. Slechts twee jaar na de release van hun vorige album Promise Everything schept het vijftal hoge verwachtingen. De volledige release van het album verschijnt op 12 oktober.

De compositie en ‘catchyness’ van het nummer “Disconnect” zullen bij veel fans die bij de laatste 3 albums voor het unieke geluid van Basement vielen, onmiddellijk herkenbaar aanvoelen. Met “Disconnect” gaat de band overduidelijk de rock toer op en hiermee legt ze de lat voor zichzelf misschien net iets te laag. Meer dan een eenvoudig rocknummer is het niet waardoor de melodische uniekheid die de band in alle vorige albums naar voren bracht een beetje verloren gaat.

De hoge verwachtingen werden voorlopig nog niet ingelost. Maar laten we het vel van de beer niet verkopen voor we hem geschoten hebben en geduldig de volledige release van het album afwachten.

1 augustus 2018

About Author

Aaron Roelants


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief