Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Odell – “Jubilee Road”

De Britse Tom Odell werd geboren in Engeland, maar ging naar school in Nieuw-Zeeland en schreef als dertienjarige al nummers. Dat hield hij toen nog geheim, want hij wilde cool lijken. Later leek zijn live verschijning dan weer op Bowie volgens de man die hem een contract aanbood en wat later kwam zijn eerste single. “Another Love”, wie kent het niet? In 2013 volgende de debuutplaat en in 2016 een tweede, de derde plaat is voor 12 oktober dit jaar.

“Jubilee Road” is de titelsong van de derde plaat en uiteraard begint ook dit Odell nummer met een piano. Die twee zijn onafscheidelijk. Er komen nog andere instrumenten bij, maar niet overtuigend. Meer dan vijf minuten jammert Odell door over wat hij ziet door het raam dat uitkijkt op Jubilee Road. Alleen gebeurt er niet zo heel veel interessant. Het nummer komt er zowel op muzikaal vlak als op tekstueel vlak niet echt helemaal door. Tommeke, Tommeke, Tommeke toch, “Jubilee Road” is maar een zwakke titelsong.

Tom Odell staat samen met zijn piano op 29 oktober in La Madeleine.

FacebookInstagramWebsite

863 posts

About author
braaf zijn hé
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.