Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Greta Van Fleet – “When The Curtain Falls”

Iets meer dan een jaar geleden bracht Greta Van Fleet hun eerste single uit. Intussen hebben ze twee ep’s en nu volgt er opnieuw een nieuwe single. Greta Van Fleet is een stevige rockband vernoemd naar de oudste vrouw uit het kleine Amerikaanse dorpje in Michigan waarvan de vier jongens afkomstig zijn. De band bestaat uit een tweeling, nog een derde broer en dan een vriend op de drums. Vanf hun eerste single hadden ze succes in de (Amerikaanse) rock wereld.

“When The Curtain Falls” heeft zoals altijd iets weg van Led Zeppelin. Dit komt doordat de band zich liet inspireren door dezelfde bands als waar Robert Plant en co zich door lieten inspireren. Met een sterke gitaarlijn (ook zoals altijd) en een stem die inderdaad ook aan de zanger van Led Zeppelin doet denken, is dit een veelbelovende eerste single van het debuutalbum van Greta Van Fleet. Vernieuwend is het dus allerminst, maar ja meer heb je soms niet nodig.

Op 27 oktober staan de jongens van Greta Van Fleet voor de tweede keer in een uitverkochte AB.

FacebookInstagramWebsite

17 juli 2018

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief