Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Seafret – “Can’t Look Away”

Verdoken indieparels komen soms geheel toevallig aan de oppervlakte, zo kregen we enkele jaren terug eerder toevallig Seafret op onze radar. Het Britse duo veroverde met “Atlantis” en “Oceans” de indie-onderbuik van Youtube. Na de release van de gelijknamige EP Oceans, volgde in 2016 het album Tell Me It’s Real. Daarna werd het wat stil rond zanger Jack Sedman en gitarist Harry Draper. Tot nu, want de heren zijn terug met de single “Can’t Look Away”.

Het nummer volgt het eerder vastgelegde pad van de band. Steunend op haar voornaamste kwaliteit: de harmonische samenzang van het duo. In het begin van de track klinkt het een beetje Sheeran-esque, maar al snel komt de vertrouwde Seafret-sound op de voorgrond. Indie poprock die zich ergens tussen gekalmeerde versies van Kaleo en Bastille bevindt. Als je goed snuffelt, ruik je zelfs het dennenhout van Of Monsters and Men in de track. We zijn benieuwd wat Seafret de komende tijd nog voor ons in petto heeft.

Website / Facebook / Instagram / Twitter

14 juli 2018

About Author

Tijs Delacroix Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief