Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single APRE – “Without Your Love”

Het is nog maar een aantal weken geleden dat het Londonse duo APRE met een eerste ep The Movement of Time op de proppen kwam. Nu zijn ze alweer terug met meer nieuwe muziek. Het duo releasete in april nog maar hun debuutsingle “All Yours” dat ondertussen ook al wat bekendheid heeft kunnen verwerven in hun thuishaven Groot-Brittanië. Gisteren ging hun nieuwe single “Without Your Love” bij Annie Mac bij BBC Radio 1 in première en ook hier laten ze weer horen waarom ze wel eens de revelatie van het komende jaar kunnen worden.

Ook op hun nieuwe single “Without Your Love” horen we de invloeden van de indie uit de jaren 2000 met een hedendaagse touch. Het refrein is misschien iets minder pakkend dan op “All Yours” en “Don’t You Feel Like Heaven”, maar de sound is weer uiterst catchy en meeslepend. Het duo is ook een specialist in het opbouwen van sferen in hun muziek die de muziek zweverig en licht verteerbaar maken. Met “Without Your Love” gaan ze dus gewoon verder op hetzelfde elan en tonen dat ze nog heel wat meer in petto hebben. We zijn al zeer benieuwd naar meer nieuw materiaal van de twee Britten.

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "Submarine"

Het Engelse duo APRE brengt met “Submarine” een heerlijk verfrissend nummer voor tijdens deze warme dagen. Amper vijf maanden na hun mixtape…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "I Don't Love You"

Het Londense indiepopduo APRE doet het al jaren goed. Sinds hun debuut uit 2018 tot hun eerste album Always In My Head…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Paper Kites - "Without Your Love" (feat. Julia Stone)

Australië slaat de handen in elkaar: The Paper Kites met Julia Stone. Die eerste kan je kennen als een van de betere…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.