Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles HONNE – “I Got You ◑” en “Forget Me Not ◐”

Honne houdt woord. De Londense formatie beloofde om elke laatste vrijdag van de maand twee singles te lossen. En hé, kijk eens aan, dat is vandaag niet anders. Op deze zomerse dag lang tussen de lakens blijven liggen, is niet het meest strakke plan, al probeert HONNE ons met hun zwoele, ophitsende beats en vocals ons daar toe aan te zetten. Sinds hun ontstaan blijft het duo trouw aan hun gesmaakt recept. Zwoele beats combineren met cheesy, driftgerelateerde teksten. Dit is op deze twee nieuwe singles uit het nieuwe album Love Me / Love Me Not, andermaal niet anders.

“I Got You ◑” klinkt zoals seks ruikt. Zweterig, karakteristiek, maar gek genoeg niet vervelend. De onderliggende beat is sensueel verleidelijk en toch intens genoeg om goed dansbaar te zijn. De compacte, cosy vibe die ze in het verleden wat hadden op tracks zoals “Someone That Loves You”, heeft plaats gemaakt voor een erg internationaal aanvoelende productie. De samenwerking met Nana Rogues zit daar zeker voor wat tussen. Rogues werkte eerder samen met Drake op de single “Passionfruit” en die ietwat sterielere Drake-feel is op “I Got You ◑” best sterk aanwezig.

Bij “Forget Me Not ◐” net hetzelfde verhaal. De beat is hier weliswaar nadrukkelijker aanwezig en ook trippelen de fijne synths hier veel explicieter tussen de kicks heen. Het nummer is een stuk korter dan “I Got You ◑”. Dit zorgt ervoor dat het nummer haar pit van begin tot eind weet vast te houden zonder rare fratsen te moeten bovenhalen. “Forget Me Not” doet ons naar het einde toe zelfs wat denken aan Flume. Als ze bij HONNE op dit elan verdergaan, ligt een even boomende carrière als die van de Australiër zeker in het verschiet.

Love Me / Love Me Not verschijnt 24 augustus via Atlantic Records.

Facebook

145 posts

About author
Gediplomeerd cultureel ondernemer en manager als OENGER, functioneel analist als inkomstenbron.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

Drake - For All The Dogs (★★★): Een dobermann met een zachte pels

Wanneer de grootste naam uit de hiphop-scene een nieuw album dropt, zit er maar een ding op: alles aan de kant gooien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tkay Maidza & Flume - "Silent Assassin"

De in Zimbabwe geboren, Australische Tkay Maidza is terug. Na de trilogie van ep’s genaamd Last Year Was Weird (Pt. 1, 2…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.