Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Charli XCX – “Focus/No Angel”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Charli XCX – “Focus/No Angel”

De Britse popsensatie Charli XCX bracht vandaag niet één maar twee nieuwe singles uit. Met haar experimentele popmuziek is ze al jaren een echt fenomeen in de scene waarin we bijvoorbeeld ook de meest besproken producer van het moment, SOPHIE, terugvinden. Haar mixtape Pop 2 die ze op het einde van vorig jaar uitbracht, kon op veel lovende recensies rekenen.

Enkele weken geleden bracht ze al haar single “5 In The Morning” uit, en nu is ze dus opnieuw terug met vers materiaal. De eerste single “Focus” is iets minder experimenteel dan we van haar gewoon zijn, maar dat maakt hem natuurlijk wel erg catchy. Na nog maar een keer te luisteren blijft het nummer al in je hoofd hangen. De productie is opnieuw in handen van AG Cook en die zorgt toch weer voor een erg leuke beat.

“No Angel” is dan weer een echt popnummer. Jammer genoeg is het voor een type als Charli XCX iets te braaf. Het kleurt veel te veel binnen de lijntjes en van de Britse verwachten we dat ze af en toe al eens buiten de lijntjes durft te kleuren. Geef ons dan toch maar de Charli XCX met een hoek af! De jongedame belooft ons nog veel meer nieuw werk de komende weken. Wij kijken er alvast naar uit.

Website / Twitter /  Youtube

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Charli XCX - "Club classics" & "B2b"

‘It’s Charli, baby’ en dat met een nieuwe dubbelsingle die ons helemaal warm – en zelfs heet – maakt voor haar nieuw…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX - "Von dutch"

Gisteren maakte de Britse zangeres Charli XCX de titel van haar opkomende album bekend. Brat komt pas deze zomer uit, maar toch…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.