Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yxng Bane – “Both Sides”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yxng Bane – “Both Sides”

Yxng Bane is voor velen in zijn thuisland nu al de raprevelatie van dit jaar. De nog maar 22-jarige rapper uit London stond dit jaar nog in de lijst BBC Sound of 2018 en scoorde mer “Rihanna” en “Vroom” al twee hits, maar zijn echte grote doorbraak realiseerde hij samen met Banx & Ranx en Ella Eyre met het nummer “Answerphone“. Het nummer kampeerde wekenlang in de Britse top 10 single charts, maar Yxng werkt nu al hard aan een eerste eigen plaat. Om het wachten wat te beperken loste Yxng Bane vandaag zijn nieuwe single “Both Sides”.

Wie al eens naar de nummers van Yxng Bane luisterde, weet misschien al dat zijn flow en beats steeds van de hoogste plank zijn, zo ook op “Both Sides”. Het nummer doet ons wat denken aan de muziek die Drake de laatste jaren maakt, maar dan gewoon met een Brits accent. “Both Sides” werkt zowel heel opzwepend, maar is tegelijk ook ideaal om te beluisteren tijdens het chillen. De toekomst ziet er met andere woorden rooskleurig uit voor Yxng Bane en we zijn ons zeker dat we nog veel goeds van hem gaan horen in de toekomst.

Morgen staat Yxng Bane voor het eerst in België op het Fire is Gold Festival in Vilvoorde naast onder andere Tekashi 6ix9ine, Kalash, DVTCH NORRIS, Zwangere Guy en nog een aantal andere kleppers. Tickets zijn nog steeds te koop via de site van het festival.

Facebook

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ella Eyre & Yxng Bane - "Dreams"

Ella Eyre is wellicht de prinses van de feelgoodpop, want ze weet met elke release heel wat positieve vibes te verspreiden. Na…
LiveRecensies

Fire is Gold Festival 2018: This is for the culture

Vorig jaar werd de eerste editie van Fire is Gold Festival georganiseerd, het eerste echte pur sang hip hop festival in België….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Banx & Ranx, Ella Eyre & Yxng Bane - "Answerphone"

Gisteren kwam een nieuwe dansplaat binnen en het is deze keer een samenwerking van allerlei jonge artiesten. Banx & Ranx klinkt misschien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.