Features

De vijf van “Den Beir” – 129

De zomer is aantocht, maar dat betekent niet dat er minder muziek wordt gemaakt. Voor de 129ste keer hebben we voor jou een vijftal te ontdekken nummers geselecteerd, die zeker de moeite waard zijn! Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Vanaf heden met één kort zinnetje uitleg erbij, omdat muziek nu eenmaal centraal staat op deze site. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

Caelo – How Does It Feel

Caelo komt uit Zuid-Afrika, heeft nog water en heeft gevonden hoe ze sterke riffs in een aanstekelijk liedje kunnen gooien.

Dresage – Gallery

Een mix van jazz, electro en pop zorgt er voor dat deze “Gallery” een nummertje is waarop je jouw vreemdste dansmoves kan bovenhalen en tegelijk heel wat details terugvindt.

LENN – Cheap Talk

Nog maar de tweede single van Lenn en al meteen horen we er een sterk pop nummer in. Een opbouwend nummer met een zeer optimistisch refrein, heel leuk liedje.

https://soundcloud.com/theysaylenn/cheap-talk

Westrin & Mowry – Time In Space

Iets trager deze “Time In Space”, maar daarom niet minder mooi. Breekbare indie folk dat een fantastische sfeer weergeeft.

Phoria – When Everything Was Mine

Doet bij momenten wat denken aan SOHN, maar heeft vooral een heel eigen breekbare sfeer. De nieuwe van Phoria raakt je op plaatsen waarvan je niet wist dat je ze had.

Dansen Dansen

Yuksek & JD Samson – Don’t Even Try

Een beetje house met een positieve vibe, de perfecte sound om helemaal los te gaan.

https://soundcloud.com/youtoocanwoo/try

3364 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.