Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emil Landman – “Wish You Could”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emil Landman – “Wish You Could”

Van Emil Landman heb je waarschijnlijk wel al eens gehoord, hij is een Nederlandse singer-songwriter die er met zijn simpele nummers telkens weer in slaagt je in vervoering te brengen. Op 23 februari bracht hij nog Vinter uit, een EP waarvoor hij helemaal alleen afreisde naar een afgelegen eilandje in Noorwegen. Hij schreef er zijn nummers in een simpel hutje op een plek waar de zon nooit scheen. Enkele maanden later keerde hij terug om hetzelfde te doen in de zomer, met dit keer net heel veel zon. “Wish You Could” is een van de nummers van die Sommer EP.

“Wish You Could” is een heel rustig en lief nummer dat je doet verlangen naar van die zomeravonden rond het kampvuur. Landman tokkelt er vrolijk op zijn gitaar terwijl hij zingt over de regen die op zijn gezicht valt, de zon die voortdurend schijnt, en het uitzicht vanuit zijn huisje. Het is een gezellig lied waarin Landman verlangt naar een persoon om zijn Noorse zomerervaringen mee te delen.

“Wish You Could” is overduidelijk een Landman-nummer van het klassieke recept: Emil Landman en zijn gitaar. Meer heeft het nummer niet nodig om je op een broeierige zomeravond te vergezellen met een streepje warme muziek.

Facebook

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emil Landman - "Sunrise"

Het druilige weer van afgelopen weekend doet al even denken aan wat de herfst de komende maanden voor ons in petto heeft….
InterviewsUitgelicht

Interview Emil Landman: "Van die 7 miljard mensen op onze planeet zal er altijd wel iemand zijn die zot is op hetgeen je maakt"

Emil Landman is misschien de sympathiekste en charmantste singer-songwriter uit de lage landen. De jonge zanger bracht in 2016 zijn eerste plaat…
LiveRecensies

St. Grandson + Emil Landman @ Het Depot: Kampvuur, een beetje dansen en verlangen naar iets nieuws

Het begin van mei zou het begin van mooie lentedagen moeten betekenen, maar helaas is het dit jaar niet zo. Als troost…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.