Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Grennan – “Barbed Wire”

De jonge Brit Tom Grennan wou eigenlijk voetballer worden, maar koos dan toch voor de muziek nadat hij werd ontdekt in een bar. Een wijze keuze zo blijkt, want zijn naam ging al snel als een lopend vuurtje door het Britse muzieklandschap. Met zijn debuutplaat Lighting Matches, die op 6 juli verschijnt, wil hij nu definitieve doorbreken ook in de rest van Europa. Nadat we maar liefst zeven nummers van de nieuwe plaat al te horen kregen, waaronder “Found What I’ve Been Looking For” en “I Might“, is het nu aan de beurt aan single nummer acht “Barbed Wire”.

“Barbed Wire” voegt zich prima toe aan wat we al van Tom Grennan mochten horen. Met zijn big band achtige sound weet het nummer zeker te overtuigen, maar echt omverblazen doet “Barbed Wire” ons niet echt. Natuurlijk is ook op zijn achtste single van Lighting Matches weer een glansrol weggelegd voor zijn typerend ruw stemgeluid dat je meteen herkent uit de duizend. Een tof nummer is “Barbed Wire” zonder meer en het toont alweer een andere kant van Tom Grennan.

Tom Grennan kan je deze zomer op donderdag 5 juli op Rock Werchter aan het werk zien en op 19 september speelt de Brit een headline show in de Ancienne Belgique!

Facebook / Twitter / Website / YouTube

 

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook The Kills, Pommelien Thijs, Miles Kane, Dimension en meer naar Pukkelpop 2024!

Aan een ongezien recordtempo vlogen de Pukkelpop-tickets begin deze maand de deur uit. Het mag duidelijk wezen dat het festival op de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Tom Grennan - What Ifs & Maybes (★★★½): Geluk voorop

Het leven kan soms een andere wending nemen. Kijk maar naar Tom Grennan: ooit was het zijn droom om voetballer te worden…
FeaturesInterviews

Interview Tom Grennan: 'Ik wil gewoon iedereen gelukkig maken'

Als je denkt dat je nog nooit van Tom Grennan gehoord hebt, dan kunnen we je verzekeren dat dit fout is. Met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.