Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Xavier Rudd – “Times Like These”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Xavier Rudd – “Times Like These”

“Times Like These” brengt zoals vele nummers van Australiër Xavier Rudd een zomergevoel. Een liedje voor op een warme avond. Het trage nummer is de tweede single van het album dat op 25 mei dit jaar uitkomt. Storm Boy wordt het negende studioalbum op zestien jaar tijd en kende als eerste single “Walk Away”. Xavier Rudds teksten zijn vaak maatschappijkritisch en dat is nu niet anders. Het nummer “Times Like These” is hoopvol en heeft zoals vaak een spiritueel kantje.

Het nummer begint met een mondharmonica en een gitaar, meer instrumenten komen er niet. Heel simpel, zoals we Xavier Rudd kennen. Door de rustige muziek komt de tekst sterk naar voor. Rudd vertelt over de mensen in wie hij gelooft. Hij gelooft in de mensen die zich sterk houden, in Jezus die voor gelijkheid opkwam, de Dalai Lama die streed voor vrede, liefde en gelijkheid. In “Times Like These” gelooft Rudd in veel, maar vooral in liefde.

Xavier Rudd speelt op 22 en 23 september in de AB, maar wie er in Brussel bij wil zijn, moet snel zijn. Het eerste optreden is al uitverkocht.

FacebookTwitterWebsite

1186 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The New Eves - "Astrolabe"

The New Eves is voorlopig nog een vrij onbekende naam in de muziekwereld, maar de band is hard aan het werk om…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tobias Arbo - "Recover"

In 2023 leerden we Tobias Arbo beter kennen dankzij zijn debuut-ep Powerlines. Met zachte indiefolk uitte hij zich op een gevoelige en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Darren Kiely - "Slow Decay"

Darren Kiely debuteerde twee jaar geleden in de muziekwereld en bracht vorig jaar met Lost zijn eerste ep uit. Zijn teksten komen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.