Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Florence + The Machine – “Hunger”

Amper een maand geleden verrasten Florence + The Machine ons met hun gloednieuwe single “Sky Full Of Song” welk ze speciaal voor Record Store Day releasten. Vandaag lost de band rond de sympathieke Florence Welch weer een nieuw nummer met de titel “Hunger” die op hun op 29 juni te verschijnen plaat High As Hope zal staan. De vorige plaat van Florence + The Machine,  How Big, How Blue, How Beautiful, dateert al van 2015.

“Hunger” is een krachtig indiepopnummer geworden zoals we dat van Florence + The Machine al langer gewoon zijn. Het nummer is ook een echte oorworm die je meteen aan het neuriën zet en een goede sfeer schept. Muzikaal zit het nummer zoals gewoonlijk heel goed in elkaar en krijgt het je meteen mee. Het stemgeluid van Florence is natuurlijk ook in “Hunger” de blikvanger die alle aandacht naar zich trekt. Ze blijven zichzelf trouw en daar zijn we heel blij om.

Facebook

Tracklist van High As Hope:

  1. June
  2. Hunger
  3. South London Forever
  4. Big God
  5. Sky Full Of Song
  6. Grace
  7. Patricia
  8. 100 Years
  9. The End of Love
  10. No Choir

 

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Balthazar vervangt Florence + the Machine op Pukkelpop

Slecht nieuws voor de fans van Florence + the Machine die hun Pukkelpop-ticket al in hun broekzak zitten hadden. Het festival ging…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Florence + The Machine - "Mermaids"

Florence + The Machine is al enige tijd een gekende en geliefde band. De teksten die vaak terugkoppelen naar de natuur hebben…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche verder aan met Florence + The Machine en The Killers!

Het festivalnieuws is de afgelopen weken amper bij te houden, en al zeker niet meer nu ook Pukkelpop in gang geschoten is….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.