Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Florence + The Machine – “Hunger”

Amper een maand geleden verrasten Florence + The Machine ons met hun gloednieuwe single “Sky Full Of Song” welk ze speciaal voor Record Store Day releasten. Vandaag lost de band rond de sympathieke Florence Welch weer een nieuw nummer met de titel “Hunger” die op hun op 29 juni te verschijnen plaat High As Hope zal staan. De vorige plaat van Florence + The Machine,  How Big, How Blue, How Beautiful, dateert al van 2015.

“Hunger” is een krachtig indiepopnummer geworden zoals we dat van Florence + The Machine al langer gewoon zijn. Het nummer is ook een echte oorworm die je meteen aan het neuriën zet en een goede sfeer schept. Muzikaal zit het nummer zoals gewoonlijk heel goed in elkaar en krijgt het je meteen mee. Het stemgeluid van Florence is natuurlijk ook in “Hunger” de blikvanger die alle aandacht naar zich trekt. Ze blijven zichzelf trouw en daar zijn we heel blij om.

Facebook

Tracklist van High As Hope:

  1. June
  2. Hunger
  3. South London Forever
  4. Big God
  5. Sky Full Of Song
  6. Grace
  7. Patricia
  8. 100 Years
  9. The End of Love
  10. No Choir

 

3 mei 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief