Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Parcels – “Tieduprightnow”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Parcels – “Tieduprightnow”

Parcels is een Australische band die zich nu al een tijdje in Berlijn geleden gevestigd heeft en vandaar uit heel coole muziek uitbrengt! De muziek heeft heel wat weg van Daft Punk en dat is geen toeval want de Fransmannen zaten al meerdere keren achter de knoppen voor het produceren van Parcels muziek. Nadat ze in 2017 nog een geslaagde EP uitbrachten, mogen we dit jaar een eerste plaat verwachten waarop waarschijnlijk ook de nieuwe single “Tieduprightnow” op zal staan.

“Tieduprightnow” klinkt lekker funky en zomers en doet vermoeden dat het geheimzinnige Franse duo Daft Punk ook weer deel heeft uitgemaakt van de productie. Het nummer verspreidt meteen een goed humeur en zet je meteen aan het dansen! De gitaar in het nummer heeft heel wat weg van Chic en is de eyecatcher van “Tieduprightnow”. We zijn er in ieder geval gerust in dat de debuutplaat van Parcels goed zal klinken!

Facebook

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

20 keer nieuw voor Rock Werchter 2024: Janelle Monáe, Slowdive, Froukje en meer

Het was alweer een tijdje geleden dat Rock Werchter een hoop namen aankondigde voor hun komende editie aanstaande zomer. Terwijl de sneeuw…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SAFIA - "Today"

De Australische elektro- en indiepopband SAFIA schaarde zich bijeen in 2009 en scoorde in tussentijd enkele bescheiden successen met het slome “Make…
InstagramLiveRecensies

Röyksopp @ Ancienne Belgique (AB): Doordeweeks clubben in hartje Brussel

Met The Inevitable End kwam er in 2014 na zestien jaar een onverhoopt einde aan de albumdiscografie van het Noorse duo Röyskopp….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.