Features

De vijf van “Den Beir” – 124

We zitten al even in 2018 en we werden al heel wat muzikaal verwend. Voor de 123ste keer hebben we voor jou een vijftal te ontdekken nummers geselecteerd, die zeker de moeite waard zijn! Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Vanaf deze week met één kort zinnetje uitleg erbij, omdat muziek nu eenmaal centraal staat op deze site. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

San Mei – Wonder

Leuke indie rock met een fijne dromerige stem, die heel stevig en aanstekelijk klinkt.

Amo Amo – When We’re Gone

Een zacht begin dat langzaam opbouwt op een mysterieuze manier. Geproduceerd door Jim James van My Morning Jacket en bijgevolg diezelfde Americana sfeer met heel veel hoop in.

Language – Game Piece

Furieuze post punk op een zeer primitieve manier gebracht, maar wel met de nodige overtuiging, zo hebben we het graag.

Sun June – Discotheque

Is de nieuwe Big Thief opgestaan? Wij denken alvast van wel want met hun tweede single “Discotheque” bewijst Sun June dat subtiliteit, een breekbare stem en gitaren hand in hand gaan.

Kagoule – Bad Saliva

Afsluiten doen we met een aanstekelijk rocknummer dat heel veel leuke vibes in het gitaarwerk bevat en ontspoort op het eind.

Dansen Dansen

Hayden James – Just Friends feat. Boy Matthews

28 april 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief