Muzieknieuwtjes

Dansende Beren Feest #02 : Hipster Jugend

Binnen exact tien dagen is het zover, dan vieren wij beren op donderdag 3 mei voor de tweede keer feest in Trefpunt te Gent. Daarvoor hebben we niemand minder dan onze eerste zalm van de maand gestrikt, Hipster Jugend. Voor de band ging het na die titel alleen maar in een rechte lijn vooruit. Naar aanleiding van hun finaleplek bij de nieuwe lichting van Studio Brussel was de band al te bezichtigen op het WK tribunaal bowlen, de wisselbeker frikandel (500m) en het EK Miauwen op gravel.

Die laatste is trouwens redelijk logisch want zelf omschrijven ze zich op Instagram aan de hand van de hashtags #hotdudeswithkittens en #hotdudeswithcats. Helemaal in stijl met hun bandnaam dus. Hun muziek valt de omschrijven als voetbalanthems gecombineerd met new wave. Nu is het enkel nog aftellen naar 3 mei want dan kunnen we met z’n allen deze hipsters bewonderen. Hopelijk nemen ze hun kittens mee!

Meer info over het beren feest kan je vinden in het Facebook event.

Instagram / Facebook 

23 april 2018

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief