Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MorMor – “Whatever Comes To Mind”

MorMor, het alterego van muzikale duizendpoot Seth Nyquist, bracht begin deze week een nieuwe single uit “Whatever Comes To Mind” nadat hij begin februari ook al het wondermooie “Heaven’s Only Wishful” op de wereld losliet. De Toronto-based singer-songwriter en producer kwam reeds in 2015 ten tonele. Jammer genoeg trad hij hierbij in de schaduw van andere acts uit Toronto als BADBADNOTGOOD en Charlotte Day Wilson. Over MorMor valt dan ook uitzonderlijk weinig te vinden. Geen website, twee video’s op zijn YouTubekanaal (van de twee singles) en enkele vage foto’s op zijn Facebookaccount. Ook zijn profielfoto op SoundCloud (zie hierboven) draagt bij aan het mysterie. Bovendien lijkt het erop dat hij de EP waarover we zo’n 3 jaar geleden tipte van het net heeft gehaald.

Jammer, want MorMor’s nieuwste staaltje melodie is wederom een zoete droom en doet ons vooral hopen op meer. Het nummer start met een eenvoudige synthlijn en net zoals bij “Heaven’s Only Wishful”, een simpele drumbeat en een stel doordachte en fijne gitaarsnaartjes. Het boterzachte falsetto refrein brengt ons naar een halucinogene bridge dat ons doet denken aan het rustigere Tame Impala werk. Het wordt een warme, gezellige avond en MorMor is uw perfecte bondgenoot. Geniet ervan.

Luister hier naar MorMor’s single “Heaven’s Only Wishful” die begin februari reeds uitkwam:

Facebook / Instagram

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MorMor - "Seasons Change"

De Canadese MorMor is al enkele jaren bezig met zijn weg te banen door de indiepopwereld, met als vaste recepten zijn unieke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MorMor - "Far Apart"

De Canadees MorMor volgen we al een tijdje, maar na zijn single “Don’t Cry” uit 2020 werd het opvallend stil rond hem….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MorMor - "Don't Cry"

MorMor verklapte aan het begin van deze maand dat er nieuwe muziek van hem zat aan te komen en hij houdt zich…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.