Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie – “2002”

Volgende week komt haar langverwachte debuutplaat Speak Your Mind er eindelijk aan. Anne-Marie is echter al lang geen groentje meer. Naast zeer gesmaakte samenwerkingen met Rudimental, Clean Bandit en meest recent met Marshmello, heeft de Britse zangeres al een tiental nummers uit. Ze speelde in ons land al op Pukkelpop, Dour, de Lokerse Feesten en onlangs nog in een hopeloos uitverkochte AB, maar ook in onze buurlanden is ze zeer geliefd. Met haar debuutplaat kan ze nu misschien haar plekje in de pop-olymp bemachtigen. De steun van heel wat bekende gezichten zoals Ed Sheeran heeft ze al.

Het is meteen vanaf de intro duidelijk wie er mee aan het nieuwe nummer “2002” werkte. Haar beste vriend Ed Sheeran componeerde het nummer mee, is in het refrein als tweede stem te horen en voorzag het van de meest catchy beat die je maar kan voorstellen. De song heeft een zeer hoog hit gehalte en bezorgt elke luisteraar meteen zomerse kriebels waardoor we alleen maar kunnen vermoeden dat het nummer hoog in de hitlijsen terecht kan komen. Anne-Marie heeft hiermee haar zoveelste leuke pophitje uit en we vermoeden dat er nog veel gaan komen.

Komende zomer staat Anne-Marie op 1 Juli op de Werchsterse festivalweide als voorprogramma van Ed Sheeran en keert ze op donderdag 5 Juli terug om op Rock Werchter te zingen.

20 april 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief