Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single AURORA – “Queendom”

Het is ondertussen vier jaar geleden dat de Noorse zangeres AURORA met haar debuutsingle kwam, maar het voelt nog als gisteren. De 21-jarige zangeres groeide de afgelopen jaren uit tot een waar fenomeen en overtuigde iedereen tijdens haar live optredens. Haar debuutalbum All My Demons Greeting Me As A Friend uit 2016 kreeg overal lovende recensies en bezorgde haar een plek op het affiche van Rock Werchter. Ook een hopeloos uitverkochte passage in de Botanique kreeg de magie van AURORA te voelen. Nu is de Noorse zangeres eindelijk terug met nieuw werk.

“Queendom” is de eerste single van het weldra verschijnende tweede album. Het nummer heeft de magie die we van haar eerder werk al kennen en verspreid overal positieve gevoelens. De song heeft hier en daar wat subtiele elektronische invloeden, maar is vooral heerlijk dromerig. AURORA is eigenlijk bijna een fee en dat laat ze in haar nieuwe liedje blijken. Ze stelde het nummer afgelopen weekend op Coachella voor en bewees dat ze alles en iedereen kan inpakken met haar nieuwe werk.

Aurora staat komende zomer op Pukkelpop en op 20 oktober in de Trix van Antwerpen.

16 april 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief