Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Florence + The Machine – “Sky Full of Song”

Florence + The Machine is terug met nieuwe muziek. De band rond Florence Welch was in 2016 afsluiter van Rock Werchter, waarna het even stil werd rond de populaire band uit London. Nu zijn ze dus terug met een nieuw nummer “Sky Full Of Song” dat ze op 21 april ook uitbrengt op een 7″ in het kader van Record Store Day 2018!

“Sky Full Of Song” is een stripped back nummer geworden in vergelijking met de euforische nummers op How Big, How Blue, How Beautiful. De strijkers en de kenmerkende stem van Florence zorgen voor een rustig en tegelijk magisch nummer dat we meteen in ons hart sluiten. Wanneer we meer nieuwe muziek van Florence + The Machine mogen verwachten is nog niet duidelijk, maar we hopen dat dat niet meer al te lang op zich laat wachten!

Facebook

2015 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Balthazar vervangt Florence + the Machine op Pukkelpop

Slecht nieuws voor de fans van Florence + the Machine die hun Pukkelpop-ticket al in hun broekzak zitten hadden. Het festival ging…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Florence + The Machine - "Mermaids"

Florence + The Machine is al enige tijd een gekende en geliefde band. De teksten die vaak terugkoppelen naar de natuur hebben…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche verder aan met Florence + The Machine en The Killers!

Het festivalnieuws is de afgelopen weken amper bij te houden, en al zeker niet meer nu ook Pukkelpop in gang geschoten is….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.