Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dream State – “New Waves”

Fans van het iets steviger werk hebben de naam Dream State al zeker eens horen passeren. Vorig jaar bracht de band uit Swansea, Wales het nummer “White Lies” uit en werd mede dankzij de algoritmes van YouTube en Spotify een groot succes. Vandaag brengt de Post-Hardcore band rond frontvrouw CJ het nieuwe nummer “New Waves” uit wat op hun EP Recovery zal staan die op 18 mei zal verschijnen!

Het nummer dat gisteren avond in pemière ging, start heel opgewekt en klinkt zeer bombastisch. Het is vooral weer de stem van CJ die weet te imponeren en die alle aandacht naar zich toe trekt. Het nummer zit bovendien boordevol energie en de stevige baslijn valt ook wel in de smaak!  “New Waves” is misschien niet echt vernieuwend en we hebben al veel soortgelijke nummers gehoord en toch weet het nummer ons bij het nekvel te pakken!

Facebook

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single VENUES - "Unspoken Words"

VENUES is een posthardcore, alternatieve rockband uit Stuttgart die actief is sinds 2015, toen nog onder de naam Break Down A Venue….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single KEN Mode - "These Wires"

Nee, KEN Mode is geen uitsmijter uit de Barbie-film, maar een snoeiharde noiseband uit Canada. De bandnaam verwijst naar ‘Kill everyone now…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fiddlehead - "Sullenboy"

Na het fantastische Between the Richness uit 2021 wekt Fiddlehead met nieuw werk meteen belangstelling op. Op het derde album Death Is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.