Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rolling Blackouts Coastal Fever – “Talking Straight”

In Australië, het land van waar Rolling Blackouts Coastal Fever vandaan komt, doen ze het al aardig en ook over de rest van de wereld veroverden ze het hart van heel wat muziekliefhebbers met hun EP French Press. In het begin van dit jaar bracht het vijftal de zalige feelgood-anthem “Mainland” uit die we maar niet uit ons hoofd kregen. Vandaag kwam Rolling Blackoats C.F. weer eens met goed nieuws: hun eerste plaat Hope Downs zal op 15 juni verschijnen en daar zal ook hun nieuwe “Talking Straight” op staan!

“Talking Straight” is een zonovergoten ’80’s college rock nummer geworden dat gaat over het alleen zijn in het universum. De thematiek van Rolling Blackouts C.F. is dus niet altijd even vrolijk in tegenstelling tot de feelgood-sfeer die de nummers overbrengen dankzij hun vreugdevolle melodiën. “Talking Straight” doet ons in ieder geval vermoeden dat Hope Downs voor velen dè soundtrack zal worden van deze zomer!

Op 31 mei speelt Rolling Blackouts Coastal Fever hun eerste headline show op Belgische bodem in de Ancienne Belgique (met Stella Donnely in het voorprogramma) te Brussel en op zaterdag 18 augustus staan ze geprogrammeerd op Pukkelpop!

Facebook

Hope Downs

  1. An Air Conditioned Man
  2. Talking Straight
  3. Mainland
  4. Time in Common
  5. Sister’s Jeans
  6. Bellarine
  7. Cappuccino City
  8. Exclusive Grave
  9. How Long?
  10. The Hammer
2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
InstagramLiveRecensies

Rolling Blackouts Coastal Fever @ Botanique (Orangerie): Onbezorgd gitaarplezier

De voorbije weken werden we om de oren geslagen met festivalprikkels en dat zal er de komende weken niet minder op worden….
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 2): Eind goed, al goed

Barcelona is voor twaalf dagen in de ban van Primavera Sound, want de organisatie heeft alle zeilen bijgezet om de editie van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.