Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jada – “Sure”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jada – “Sure”

Vandaag bracht de Deense Jada haar tweede single uit. Emilie Molsted zette dankzij Majestic Records en Spotify al een eerste stap naar haar internationale doorbraak met “Keep Cool”. Het nieuwe nummer “Sure” zal haar hier alvast mee helpen. De artieste maakt in haar muziek gebruik van R&B-invloeden uit de jaren 2000 en elektronische elementen. De rustige zwoele vibes van haar eerste nummer laat ze vandaag achterwege door gebruik van een meer uptempo basis. Op die manier toont Jada dat haar muziek veelzijdig kan zijn onder de noemer van R&B.

Het nummer begint eerder rustig opbouwend met zomerse, leuke beats om over te gaan tot een catchy refrein. Met weinig woorden maakt Jada “Sure” een echte meezinger – let vooral op de grappige uitspraak van het woord ‘Sure’. Duidelijk is dat de zangeres op een breder publiek mikt en dus zo de meer alternatieve R&B inruilde voor pop. Meteen worden we met onze gedachten geteleporteerd naar een zwoele avond in Ibiza met een cocktail in de hand. Ideaal dus om deze zonnige dag mee te beginnen!

https://soundcloud.com/jada_93/sure-5

Related posts
AlbumsRecensies

Alina Baraz - The Color of You (★★★½): "Frivole R&B om bij weg te dromen"

Alina Baraz is een 24-jarige Amerikaanse R&B-artieste uit Ohio. Vorige week bracht ze haar nieuwe EP The Color of You uit na…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.