Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BODEGA – “Can’t Knock The Hustle”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BODEGA – “Can’t Knock The Hustle”

BODEGA is een opkomende art-rock groep. Ze worden wel eens vergeleken met Parquet Courts en dat is ook helemaal zo vreemd niet aangezien één van de leden van die band het debuutalbum van BODEGA heeft geproducet. Endless Scroll zal op 1 juni uitkomen en naast “Can’t Knock The Hustle” zal het ook “How Did This Happen !?”, de enige single die de band tot nu toe releasete, bevatten.

Net zoals “How Did This Happen !?” begint “Can’t Knock The Hustle” met een aankondiging door een computerstem die een soort van woordspeling van de albumtitel bevat. Vanaf dan wordt het nummer geleid door een rauwe gitaarriff. De lyrics worden niet echt gezongen maar eerder in je gezicht geroepen, door zowel mannen als vrouwenstemmen. Dat de band een statement wil maken, is duidelijk. Ze willen de boodschap niet alleen krachtig maar ook kort houden, aangezien het nummer slechts 1:52 min duurt. Spijtige zaak want de ‘in-the-face’ attitude van de band bevalt ons wel.

Wij kijken absoluut uit naar Endless Scroll want het vijftal laat een frisse wind door het gitaarlandschap waaien! De band komt op 25 mei naar Leffinge en speelt op 27 mei een show in de AB, dat je daar aanwezig moet zijn, is een understatement.

Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
LiveRecensies

BODEGA @ Trix (Bar): Eclectische eenvoud troef

Door verstomming worden we acuut geslagen bij het binnentreden van de Trix. Amper veertig man staat er te wachten op een van…
AlbumsFeatured albumsRecensies

BODEGA - Broken Euipment (★★★): Straffe nummers in een zee van slappe koffie

BODEGA draait al een tijdje mee in het garagerockwereldje – vier jaar om precies te zijn – maar loste in al die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.