Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Michl ft. Mura Masa – “Better With You”

Michl koos Brits popelectro-wonder Mura Masa om mee samen te werken in zijn nieuwste nummer. Michl is in de VS al reeds een vaste waarde in de popscène. Twee jaar geleden bracht de in Los Angeles gevestigde zanger zijn eerste zelfgetitelde EP uit. Na enkele nummers het afgelopen jaar is het tijd om ook in Europa helemaal door te breken. Wie zou hem hiermee beter kunnen helpen dan Mura Masa? Dat ze elkaar al langer kennen dan vandaag, bewijst hun gezamenlijke Amerikaanse tour in 2016. Beiden bundelden nu hun krachten samen in “Better With You” wat tevens de eerste single zal zijn van de langverwachte tweede EP van Michl. Van een geslaagde samenwerking gesproken trouwens: we durven zelfs te zeggen dat dit één van de betere nummers is waaraan Mura Masa meewerkte.

“Better With You” gaat over het feit dat mensen alles graag compliceren, maar dat door liefde soms alles rondom ons irrelevant wordt. Beide artiesten smolten hun typische electrosound om tot een synchroon geheel. Michl’s downtempo bassen vullen het begin van het nummer in om uiteindelijk te ontploffen in het refrein. Stilaan zijn de typische ‘dubstep-lijkende-hoog-laagklanken’ van Mura Masa duidelijk hoorbaar. De hoge stem van Michl klinkt stuwend en maakt het vrolijke refrein zeer catchy. Dat dit grote kans maakt om in de hitlijsten van de Belgische radiozenders terecht te komen, is een feit. Het is dan ook een sterke popsong die meteen blijft hangen.

Facebook / Instagram

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.