Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Fortress – “Wanderlust”

Een trio uit Antwerpen is na anderhalf jaar lang repeteren eindelijk klaar om met hun debuutsingle de Belgische muziekwereld te veroveren. Frontvrouw Hanne Torfs is het brein achter het project, waar ook Ruben De Bock en Anke Verslype deel van uitmaken, en geldt nu al als genie binnen haar metier. Het grotere publiek zal haar vooral als lid van School Is Cool kennen waar ze voor de synths en zang zorgt. Zonder maar één single uit te hebben of grote shows te geven, maakten we van het trio in januari een ‘Grote Beer Van Morgen‘. Ondertussen hebben ze drie optredens in hun agenda staan, waaronder in Hasselt en Gent, en zullen ze zich ook live helemaal bewijzen.

De debuutsingle van Fortress is er eindelijk en het wachten wordt nu beloond. “Wanderlust” is een meer dan indrukwekkend debuut waardoor we lichtjes beginnen te watertanden. Met het nummer begeef je je op een wereldreis door koude en zwoele oorden en verken je de mooiste plekken die je kan inbeelden. We hadden een sterk debuut zien aankomen, maar dat het zo sterk zou zijn hadden we niet verwacht. Als het van ons afhangt, zal Fortress snel uitgroeien tot een vaste waarde binnen de electro pop wereld. Na zo een debuut kan het gewoon niet anders.

1275 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fortress - "Need Your Love"

De liefde van Hanne Torfs voor de synthesizer reikt verder dan School Is Cool, want ook in haar eigen band keert dat…
AlbumsRecensies

School Is Cool - Things That Don't Go Right (★★½): Creativiteit ten koste van inspiratie

Bijna exact tien jaar nadat School Is Cool de eerste prijs wegkaapte op Humo’s Rock Rally, is het minste wat we van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fortress - "Palm Trees"

Onlangs merkten we op dat Hanne Torfs een alsmaar prominentere rol begint te bekleden bij School Is Cool, maar dat betekent niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.